Als je studeert dan is de kans groot dat je een bijbaan hebt of dat je op zoek bent naar een bijbaan. De meeste studenten werken naast hun studie een paar uur per week om op deze manier wat extra geld te kunnen verdienen om hier leuke dingen mee te doen. Een van de meest populaire bijbaantjes is in de horeca, hier werk je vaak in de avond en daarom is het dan ook goed te combineren met een studie. Een flexibele baan in de horeca is dan ook perfect voor naast je studie, en er is genoeg werk te vinden! Wil je meer weten over een flexibele bijbaan in de horeca? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Waarom een bijbaan in de horeca?

Als je nog studeert dan ben je vaak erg druk, de kans dat je op school zit overdag is dan ook erg groot en dat betekend dat de avond over blijft om te werken samen met het weekend. De horeca is een bijbaan die veel studenten hebben omdat ze hier na school kunnen werken en in de weekenden. Het is dan ook niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg leuk om in de horeca te werken. Zo ontmoet je er een hoop andere mensen en heb je binnen no time allemaal leuke collega’s.

Waar vind je een flexibele horeca bijbaan?

Bij de meeste bijbanen en dus ook in de horeca wordt er van je verwacht dat je een vast aantal uren per week kan komen werken, dat kan als student best lastig zijn omdat je vaak bijvoorbeeld deadlines en tentamens hebt. Als je gaat werken bij Staffyou kan je zelf bepalen wanneer je gaat werken, hoelang je wilt werken en waar je gaat werken. Dit is dan ook de meest flexibele bijbaan in de horeca die er maar te vinden is. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je wilt werken en je ziet ook nog eens per dienst precies wat je gaat verdienen. Klinkt goed toch?

Hoe kan je aan de slag?

Als je aan de slag wilt gaan bij Staffyou dan kan jij je online aanmelden op het platform van Staffyou, hier krijg je dan alle verschillende klussen te zien en zo kan je dan selecteren waar jij aan de slag wilt gaan en je hebt het kiezen van je diensten allemaal zelf in de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *