Als student kom je er tegenwoordig bijna niet meer onderuit: je hebt een laptop nodig. Er zijn natuurlijk wel computer ruimtes bij de verschillende locaties van de universiteiten en hogescholen, maar een eigen laptop geeft je veel meer flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je aan het werk gaat. Maar een laptop is een hele investering! Gelukkig is dit besef bij steeds meer bedrijven gekomen en zijn er steeds meer mogelijkheden om een laptop aan te schaffen met studentenkorting. Van Chromebook tot MacBook, van Notebook tot ZenBook, en ga zo maar door. Legio mogelijkheden, aan jou de keus.

Korting met je studentenpas

Zoek maar eens op ‘laptop met studentenkorting’ en je krijgt verschillende mogelijkheden te zien. Op vertoon van een geldige studentenpas kan je een goede korting krijgen voor een mooie laptop. De korting varieert per aanbieder en per type en merk laptop, van 6% korting tot zelfs 46%, en alles daar tussen. Ook zijn er diverse aanbieders die, naast korting op nieuwe laptops, ook een goed aanbod hebben van mooie, gerefurbished laptops van diverse merken. Dit zijn tweedehands laptops die goed zijn onderhouden en nagekeken en die nog prima een aantal jaar meekunnen. Dit is kosten-technisch een hele goede oplossing voor studenten.

Bespaar op je laptop aanschaf

Er zijn dus gelukkig veel opties om zonder een al te grote investering toch een eigen laptop te kunnen bemachtigen. Een laptop met studentenkorting wordt soms zelfs geleverd met een gratis service abonnement, zodat je ook bij problemen snel geholpen wordt, zonder een hoge rekening. Studeren is al kostbaar genoeg, maak dan ook zeker gebruik van de mogelijkheden. Niet alleen een laptop is met studentenkorting aan te schaffen, er zijn meer mogelijkheden om studenten een beetje te helpen in deze dure tijden. Als je dit goed onderzoekt, kan het je leuke besparingen opleveren. En dat is nog eens mooi meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *